Opret bruger gratis med det samme her:

2 Vejs Kommunikation

2-vejs kommunikation

Du har som bruger på siden mulighed for at kommunikere med de mange andre brugere på Sextra. Det fungerer præcis, som du kender det på andre sociale medier. I traditionel annoncering er det op til brugeren at kontakte annoncøren. Med Sextras 2-vejs kommunikation har annoncøren nu muligheden for at tage kontakt til dig. Sextra gør vi os umage for at prioritere din diskretion og samtidig give dig den bedste mulighed for en fræk oplevelse. Denne funktion finder du på den ønsket modtages side under ”Send besked”.