Opret bruger gratis med det samme her:

Mit første møde med Sofie-Brandvarm

Mit første møde med Sofie-Brandvarm.

Jeg husker tydeligt, da jeg første gang så ”mit liv som luder” på tv2. Jeg var derhjemme i sofaen om aftenen, og tv2 kørte i baggrunden, havde min mobil i hånden som altid, og var ved at teste noget inde på safezone, som er på sextra.dk

Så kom der en trailer for et program som hedder MIT LIV SOM LUDER, hvor Lisbeth Zornig Andersen er ude og tale med forskellige sexarbejdere. Sofie Brandvarm står der helt åbent og fortæller om at -Ja, jeg er sexarbejder og vil egentligt bare gerne behandles som alle andre på arbejdsmarkedet! - i og med at sexarbejdere, desværre ikke har samme rettigheder som alle andre pga. loven - desværre, er som den er!

Jeg tænkte med det samme WOW. Det var da noget af det sejeste jeg havde hørt længe. Respekt!

Jeg kikkede på min mobil, og så på safezone, som er en funktion vi har lavet her på sextra.dk og som skal give sexarbejderne et trygt sted at tale sammen, ved at vi garanterer, at det kun er sexarbejdere, som er inde i det forum. De kan simpelthen ikke komme ind på safezone, før de sender et billede. Et billede af dem selv, hvor de holder et stykke papir op, hvor der står dags dato, samt mobilnummer.

På den måde kan vi se det billede sexabejderen har sendt og sammenligne det med annoncen, de har inde på sextra.dk. Når det sker, bliver det safezone-billede totalt slettet, inde fra data basen. Når det så er godkendt som en oprigtig profil, får sexarbejderen et ’verified’ stamp på deres profil. Hvilket gør at alle på sextra.dk kan se at profilen er oprigtig.

Da jeg sad og kiggede på safezone og tænkte på den trailer, vidste jeg at her var sgu en som havde samme tankegang som os på sextra.dk

Efter at jeg havde set de første programmer ”mit liv som luder”, tog jeg kontakt til Sofie-Brandvarm og fortalte om sextra.dk og at jeg var ret sikker på at vi var på samme side!

Vi aftalte at vi skulle mødes inde på cafe CORFITZ i Horsens til en frokost. Jeg havde selvfølgelig alt mit sextra.dk grej med - kondomer, flyers, visitkort, klistermærker, og min skjorte med sextra.dk på kraven. Yes, så er vi sgu klar!

Jeg fandt et bord til os, og Sofie-Brandvarm skrev: -er der lige om 10 min. Sofie Brandvarm kom og vi fik hilst på hinanden og jeg kunne tydelig mærke på hendes energi, at her var sgu en pige med ben i næsen! Sofie Brandvarm beklagede hun kom lidt for sent, med at det havde sgu været en laaang, men rigtig sjov nat, så hun havde ikke sovet ret meget, hvilket vi grinede lidt af.

Sofie er utrolig åben og behagelig at tale med, og efter vi havde spist, talte vi om at gå en tur, for lige at slå mave, og trække lidt frisk luft gennem en smøg;)

Jeg gik ned for at betale for maden. Der var travlt på cafe CORFITZ den dag, så jeg stod ved baren og ventede. Så kommer Sofie hen til mig, og siger -fuck hun er lækker, hvad? Jeg drejer hovedet og siger  –hvor?

-Ja, sgu da hende der! Jeg grinede lidt og smilede. -Havde du ikke været i gang hele natten?!,

-Jojo, siger Sofie, men hende kunne jeg sgu godt!

Man er ikke et sekund i tvivl om, at Sofie-Brandvarm ikke hedder ’brandvarm’ for sjov, hun er et meget seksuelt væsen, som elsker sex!

Vejret var skønt i Horsens gå-gade den dag og vi fik virkelig vendt og drejet mange ting. Lige fra sexarbejdernes rettigheder, til hvorfor jeg havde startet sextra.dk, hvilket Sofie-Brandvarm syntes ret godt om. Vi står jo begge frem, hvilket ikke sker så ofte.

Der har været flere sexarbejdere, som har stået frem, både på dansk jord og i udlandet, men at en annonceplatform som sextra.dk gør det både med billede og video på forsiden og står frem i tv2 i bedste sendetid for at bryde fordomme og tabu - er aldrig set før!

Jeg er sikker på at Sofie-Brandvarm samt alle de andre seje sexarbejdere og sextra.dk nok skal få pillet det tabu væk.

Vi sluttede dagen med at give hinanden et knus og aftalte at vi skulle holde kontakten.

Hvilket vi også har gjort, i og med at Jacob Vorre og jeg var med i tv-2 programmet ’ Mit liv som luder kunde’. Her blev vi interviewet af Lisbeth Zornig Andersen, som også interviewede i programmet ’mit liv som luder’

Men hele den historie tager jeg i en anden artikel.

Mange tak for at du læste med.

De bedste hilsner sextra.dk

Skrevet af Jesper Antonsen